jejak fakir hariraya

Team Unit Ehsan Pulau Pinang 2010

Team Unit Ehsan Pulau Pinang 2010

Oct 26, 2009

Sumbangan Dari Unit Ehsan Turut Dimuatkan Bersama Kit Jemaah Haji ~ malaysiakini


Setiap pek mengandungi 10 keping 'face mask'


Sebanyak 8 ribu helai / keping @ 800 set penutup hidung dan mulut @ 'face-mask' telah dimuatkan bersama kit Jemaah Haji yang telah dan yang akan berlepas ke Tanah Suci Mekah Al-Mukarramah.

Penerbangan pertama Jemaah Haji di Pulau Pinang telah bermula pada hari Rabu 21hb Oktober '09 yang lalu dan sumbangan dari Unit Ehsan Pulau Pinang ini sebanyak 4 ribu helai @ 400 set dahulu untuk sesi Penerbangan Pertama.

Selebihnya 4 ribu helai akan diagihkan bersama serta akan dimuatkan didalam kit Jemaah Haji itu pada Penerbangan Haji yang terakhir pula nanti.

Kit Jemaah Haji yang dimaksudkan adalah sumbangan dari Kerajaan Negeri Pulau Pinang melalui Exco Hal Ehwal Agama, Y.B Tuan Haji Abdul Malik Kassim.

Semoga semua Jemaah Haji dari Pulau Pinang serta wilayah Utara yang telah dan yang akan berlepas dari Lapangan Terbang Antarabangsa Bayan Lepas, didoakan akan mendapat Haji yang Mabrur di sisi Allah s.w.t.

Terima Kasih yang tidak terhingga kepada penyumbang Utama penutup hidung dan mulut @ 'face-mask' kepada Unit Ehsan Pulau Pinang ini serta tidak ketinggalan juga atas hasil usaha kerja sukarela, Sdr. Sabri Bukit Gelugor sekeluarga menyiapkan pek-pek serta set-set 'face-mask' untuk dimuatkan bersama Kit Jemaah Haji.

Syukran Jazilan.

No comments:

Related Posts with Thumbnails